Работиш на свободна практика? Мобилен си и си отворен за нови приключения? Търсиш ниски разходи за живот,  бърз интернет, добра данъчна и осигорителна система. Тогава си попаднал на точното място.

Вижте нашата класация, за да разберете най-добрите градове в света, за да работите на свободна практика.

5. Братислава, Словакия

Уморени сте да плащате високи данъци? Братислава е точното място за вас – градът има една от най-ниските данъчни ставки . Освен това близостта до Виена(66км) я прави привлекателно място за живот и работа.

4. Лас Палмас, Испания

Лас Палмас е страхотен град на Канарските острови . Климата е вечна пролет, слънцето щедро, а плажовете – безкрайни. Едно чудесно място за живот.

3. Севиля, Испания

Севиля е столицата  Андалусия в Южна Испания. Кой иска да живее в Севиля? По-добре да попитате кой не иска да живее в Севиля. Поради ниската цена на живот и хубавата атмосфера никой никога няма да вдигне ръце.

2. Маями, САЩ

Маями е друго страхотно място за фрилайнсери. Комполотиен град с бърз интернет, чудесна храна, усмихнати хора, забележителна инфраструктура ние смятаме,  че Маями е едно от местата с най-добро качество на живот.

1. Лисабон, Португалия

Лисабон заема 1-во място в този списък, което го прави най-подходящият град за всеки един фрилайнсер. Известен като града на 7-те хълма и своята красива аристократична архитектура Лисабон е чудесно място за живот и работа. Това е и мястото с най-бърз интернет в цяла Европа.

Вашият коментар